top of page

EVENTIQUE

EVENTIQUE

EVENTIQUE

Welkom bij Eventique Party, waar we een perfecte combinatie bieden van moderne elegantie en klassieke charme, gevestigd in het bruisende Enschede. Bij ons vindt u de ideale setting voor zowel feestelijke als zakelijke evenementen, waarbij een heerlijke lunch of diner ook tot de mogelijkheden behoort.

Stap binnen in onze sfeervolle trouwzaal, gekenmerkt door een grote bar, een ruime dansvloer en een prachtige grote kroonluchter die elk detail verlicht. Het is de perfecte ambiance voor het creëren van onvergetelijke herinneringen, of het nu gaat om een romantische bruiloft of een sprankelend jubileum.

Terwijl de volwassenen genieten van de festiviteiten, kunnen de kinderen zich vermaken in onze speciale kinderruimte, zodat iedereen zich bij ons thuis voelt.

Onze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken en zich volledig kunt concentreren op het vieren van bijzondere momenten.

Ontdek de perfecte plek voor uw volgende evenement bij Eventique Party, waar moderniteit en traditie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring.

bottom of page